Tekst
Print

Kdo smo

V podjetju Impakta Metal d.o.o. se ukvarjamo z mednarodnim trgovanjem z metalurškimi izdelki, polizdelki in opremo, pri čemer nudimo širok nabor proizvodov, kot so jeklena pločevina, kovana in valjana jekla, odlitki, stroji in tehnična oprema, industrijski noži, žage, valji in ventili, žični program (jeklene žice) ter Exem Steel jeklo, med naše dejavnosti pa sodi tudi inženiring.

Dolgoletno delovanje na področju trgovanja z metalurškimi izdelki nam  zagotavlja bogate izkušnje, široko znanje ter visoko kvalificirano tehnično in komercialno usposobljenost naše ekipe, zaradi česar smo postali pomemben dobavitelj jekla in jeklenih izdelkov v Evropi, Aziji in Afriki. V našem poslovanju sodelujemo večinoma s slovenskimi metalurškimi proizvajalci, izdelke pa dobavljamo tako metalurškim in nemetalurškim družbam, kot tudi podjetjem avtomobilske industrije v več kot 50-ih državah sveta.

Naše ključne konkurenčne prednosti, ki so nam omogočile uspešno krmarjenje v poslovnem svetu, so izredna prilagodljivost in fleksibilnost, korektnost v poslovanju, hitrost dobave, znanje in strokovnost naših zaposlenih ter celostne rešitve, ki jih nudimo našim naročnikom.